Rychlý, ale výborný zákusek

Výborný a hlavně velice jednoduchý a rychlý zákusek, který potěší každého milovníka sladkostí a nečekanou návštěvu jistě neurazíte!

Ingredience:
polohrubá mouka 3 lžíce
vejce 6 ks
mléko 1 šálek
hnědý rum 1 lžíce
kakao 3 lžíce
moučkový cukr 6 lžic
vanilkový cukr 1 balení
čokoládový krém v prášku 1 balení
rama cremefine 1 balení
čokoláda 1/2 balení
Postup
Ušleháme 6 žloutků, 6 lžic moučkového cukru, 3 lžíce polohrubé mouky a 3 lžíce kakaa. Dále ušlháme sníh z bílků a vše smícháme. Dáme péct na 180°C. Smícháme mléko s rumem a vanilkovým cukrem a na upečeý, ještě teplý korupus poléváme, aby buchta nasákla.

Krémovou náplň ušleháme dle návodu a naneseme na korpus. Stejně tak šlehačku Rama Cremefin, kterou naneseme na náplň. Nakonec zdobíme kakaem nebo strouhanou čokoládou.

Můžeme udělat i jako dort, úspěch zaručený!

[print_gllr id=2375]

Zdroj zde